CTI Inductive Medical Cleanroom Joysticks

  16.04.2018

For rene rom og medisinske miljøer er CTI Electronics miniatyr medisinske joysticks de mest pålitelige og holdbare produktene tilgjengelige hvor som helst i verden.

CTI annonserte først sin nye linje med parylene-belagte medisinske joysticks i 2015, og designe dem med det formål å redusere spredningen av smittsomme sykdommer.

Målet - et sunnere og tryggere miljø for medisinsk personale og pasienter - skulle oppnås ved opprettelse av produkter som kunne tåle gjentatt hygienisk rengjøring, desinfeksjon eller sterilisering.

Består av bare tre bevegelige deler - akselen, våren og våren - disse komponentene kan enkelt desinfiseres mot infeksjon og virus, og har en ugjennomtrengelig molekylær barrierebeskyttelse mot biologisk farlige stoffer.

Fordi parylene-belegget påføres som en gass, trenger det mellomrom så smale som 0,01 mm, og sikrer den aller beste tynnfilmkonformbelegget. Disse medisinske joystickene tåler vibrasjon, støt, høye EMI / RFI-nivåer, fuktighet, sopp og spray.

CTI F-serien bruker induktiv spole sensorteknologi - noe som betyr at forringelsesproblemer fra andre joystick-teknologier unngås. De kan brukes i temperaturer fra -40˚C til +80˚C, og oppfyller luftfart, medisinske og militære standarder.

Induktive sensorer er et populært valg for måling av fart og posisjon i de strengeste miljøer. Teknologien som ble brukt i disse ble først observert av forskeren Michael Faraday på 1830-tallet - og hans funn danner grunnlaget for moderne elektriske motorer og induktive sensorer som vi bruker i dag.

Deres drift er upåvirket av temperatur, beveger elektriske kontakter, fuktighet og utendørs forurensninger - så når sikkerhet og pålitelighet er avgjørende, vil du ofte finne induktive sensorer i konstant bruk.

Tidligere en ganske omfangsrik teknologi, utviklingen av moderne trykte kretskort og digital elektronikk har tillatt induktiv spole sensorteknologi til å gå inn i en elegant ny fase de siste årene.

Medisinsk joystick er designet for langsiktig holdbarhet, 10 + millioner sykluser, 100.000 + timer, et forventet 10+ års levetid for pålitelig service og bekymringsfritt vedlikehold. "Driving" er aldri et problem - forholdet mellom spiralviklinger forblir konstant. Det er heller ikke et problem å ha slitasje knyttet til joysticks eller joysticks på potensiometeret. Enkel- eller toakse-alternativer er tilgjengelige, og produktet kan tilpasses til bruk.

Joystickene er egnet for medisinske miljøer, inkludert kirurgiske teatre, intensivavdelinger, ulykkes- og nødsentraler og tannleger. De kan også brukes i cleanroom-miljøer som farmasøytiske laboratorier, og kan være til hjelp i matvareindustrien og romfart.

Velge en joystick for cleanroom krever en riktig forståelse av hvordan produktet skal brukes, og miljøet der det skal sitte. På Nexus Components har vi erfaring og kunnskap for å sikre at du velger akkurat den riktige konfigurasjonen for dine behov.

CTI Electronics Corporation er en ledende USA-produsent av robuste industrielle periferiutstyr. Produkter spenner fra tastaturer, joysticks, trackballs, til brytere som brukes som operatørinngangsenheter, musepekere eller bevegelseskontrollenheter, designet for bruk i ekstreme miljøer.


CTI Medical Joystick her:

http://www.nexuscomponents.co.uk/Search/ProductDetails/CTI%20OEM%20Inductive%20Medical%20Cleanroom%20Joysticks%20-%20F1000-N2W%20Series